Nova temporada Open Data Lab 2021!

Comencem de nou la temporada de l’Open Data Lab 2021!

Ja estem aquí de nou amb el repte “Dades reactivació econòmica i social COVID-19 al Camp de Tarragona”.

Us convidem el proper dijous 25 de febrer de 2021 al Workshop Inici temporada – Presentació del repte col·laboratiu 2021, exposarem els objectius, esdeveniments a Tarragona i Reus, les píndoles formatives i les diverses accions que tindran lloc al llarg de l’any. És un espai dedicat a la divulgació, promoció i formació en la reutilització de les dades i la generació de valors econòmics entorn a les dades obertes. Per a la comunitat #OpenData.

A l’inici de l’esdeveniment comptarem amb la ponència de Alicia León Molina graduada en estadística i tècnica de Data gender Lab de La Ciba. Li agrada formar part de projectes on es tingui en compte el bé comú i la millora de la societat, aportant valor mitjançant les dades i els resultats que podem extreure. Ens presentarà projecte “Dades x Covid19 x Dones x SCGramanet” que ens mostrarà l’impacte de la pandèmia per la Covid-19 amb perspectiva de gènere orientat a la presa de decisions públiques.

En aquesta sessió explicarem com funcionarà el repte “Dades reactivació econòmica i social COVID-19 al Camp de Tarragona”, un projecte col·laboratiu de recerca amb dades útils. Volem fer una crida a la participació de la comunitat Dater de l’Open Data Lab, per tal d’aportar, aprendre i compartir. Aquests mesos utilitzarem activament les dades a favor del “pro-comú” amb la finalitat d’aglutinar dades útils per la reactivació social i econòmica del nostre territori, en especial a la ciutat de Reus i Tarragona.

Us animem a participar en el primer Workshop de la temporada el 25 de febrer del 2021 a les 17:00!

Els dijous estarem de manera online amb noves activitats i per qualsevol consulta que tingueu! Impulsat juntament amb l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Reus.