Escola de dades Tarragona

Escola de dades de OpenDATALab TGN és un centre especialitzat en formació en open data orientat a la reutilització de les dades obertes i la generació de valors econòmic entorn a aquestes dades – informació del sector públic-.  Com és el cas de la utilització d’aquestes dades per part de les empreses (dades per prendre decisions intel·ligents a les pimes, generació de nous productes basats en dades com són les Apps).

Iniciativa Barcelona Open Data som el node de Barcelona de l’Open Data Institute (ODI) i oferim formació amb certificació internacional per l’ODI en exclusiva a Catalunya.

Un dels nostres objectius és formar a professionals de les dades obertes per això oferim formació per a empreses in company i formació oberta al públic.

La nostra oferta formativa oberta al públic a l’Escola de dades de Tarragona esta orientada a l’Open Data Business. Pots cursar els següents certificats:

  • El Certificat Business Bàsic Open Data (16h)
  • El Certificat Business Advanced Open Data (16h)
  • El Cetificat Superior Business Open Data (32h)

Cursant aquests certificats, pots aspirar a ser un referent en el món de les Dades Obertes corporatives. A més, està pensat per a aquells professionals que treballen en empreses informàtiques, tècniques o que treballin amb dades. Aprendran a millorar la seva capacitat d’anàlisi, d’entendre, planificar i organitzar l’estratègia de Dades obertes de les empreses.