WORKSHOP online resultats Acció col·laborativa #AccioDaterComerç

Finalitzem la temporada amb la presentació de l’Acció col·laborativa #AccioDaterComerç. Presentarem els resultats de datasets localitzats que aporten valor al petit comerç, recopilant dades obertes.

El proper dijous 2 de desembre a les 18:00h tindrà lloc el Workshop online de presentació de resultats de l’acció #AccioDaterComerç que gràcies a la participació col·laborativa de la comunitat de daters del OpendataLab Tarragona hem fet una recopilació de datasets útils per al petit comerç.

El resultat ha sigut un document recopil·latori dels datasets que durant la tardor hem cercat com a idees i propostes per la reutilització de dades obertes per part dels petits comerciants, aportant valor per a la presa de decisions útils per al petit comerç.

Alguns dels 12 datasets aportats de manera col·laborativa pels daters: 

  • Dataset del portal de dades obertes de l’Ajuntament de Reus “Ús del transport públic per parades (Reus)” que pot ajudar, per exemple, a escollir la millor ubicació d’un negoci de cafeteria o tenda de roba, en funció del nombre de bitllets venuts en una parada o per altra banda, a crear promocions en funció de les hores en què hi ha més afluència de gent, segons els bitllets venuts.
  • Dataset del portal de dades obertes de l’Ajuntament de Tarragona “Convocatòries de subvencions i ajuts de Tarragona” que podria ser interessant si algun comerç de Tarragona està buscant finançament.

Us animem a participar al Workshop del proper dijous 2 de desembre de 18-19h per consultar i reutilitzar els datasets recopil·lats.

Dades del Workshop: