Acció col·laborativa #AccioDaterComerç 2021

L’open data lab del Camp Tarragona inicia una nova activitat per extreure valor de les dades obertes: cerquem de dades obertes útils per al comerç.

Ús convidem participar Acció Col·laborativa “Dades Obertes útils per al petit comerç “aquesta tardor 2021

L’open data lab ha treballat els darrers mesos dades útils per a la reactivació econòmica, ara volem cercar dades i aplicacions de dades pel petit comerç. (Podeu consultar els resultats a la web https://opendatalabtgn.cat/ca/repte/ ).

Vols a participar?

Durant les pròximes setmanes

El 21 d’Octubre la 1º trobada de daters. Cerca de dades

El 11 de Novembre la 2º trobada de daters. Cerca de dades

 Ajuda’ns! Comparteix perquè puguem compartir!

El nostre compromís consisteix a recopilar tota informació aportada, editar-la i publicar-la en formats oberts per tal que siguin reutilitzables i fàcils d’utilitzar per part del comerç o qualsevol persona interessada del territori.

Cerca de dades obertes útils per dades obertes i comparteix la informació al següent formulari.

Quina mena d’aportacions cerquem? Volem aportacions / idees per donar utilitat pràctica a Datasets localitzats? Volem que aportin valor al comerç i la seva utilitat. Com utilitzat aquest Dataset? Quina informació útil conté per al comerç? Quin creuament o visualització de dades?

Cerca de dades obertes útils per dades obertes i comparteix la informació al següent formulari.

Recorda que cada dijous a la tarda Open data Lab està Obert online per a qualsevol dubta o proposta. Pots contactar amb nosaltres daterslab@gmail.com