Crònica Acció col·laborativa #AccioDaterComerç 2021

Gràcies a la participació de la comunitat de daters del OpendataLab Tarragona hem fet una recopilació de datasets útils per al petit comerç, que serveixen com a idees i propostes per la reutilització de dades obertes per part dels petits comerciants, aportant valor per a la presa de decisions útils per al petit comerç.

Alguns dels 12 datasets aportats de manera col·laborativa pels daters: 

  • Dataset del portal de dades obertes de l’Ajuntament de Reus “Ús del transport públic per parades (Reus)” que pot ajudar, per exemple, a escollir la millor ubicació d’un negoci de cafeteria o tenda de roba, en funció del nombre de bitllets venuts en una parada o per altra banda, a crear promocions en funció de les hores en què hi ha més afluència de gent, segons els bitllets venuts.
  • Dataset del portal de dades obertes de l’Ajuntament de Tarragona “Convocatòries de subvencions i ajuts de Tarragona” que podria ser interessant si algun comerç de Tarragona està buscant finançament.

Us animem a consultar i reutilitzar els datasets recopil·lats i a participar en la 2a trobada daters el pròxim dia 11 de novembre de 17-19h.

El 11 de Novembre la 2º trobada de daters. Cerca de dades.

Consulta l’enllaç del datasets recopil·lats!