Team Group: El nostre equip

Enric Montia

Especialista en casos pràctics relacionats amb el procés de publicació de dades: què s’ha de fer abans, durant i després de la publicació de dades.

Patrick Urbano

Periodista digital en “8 al dia” amb Josep Cuní. Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb diversitat de mitjans, publicant reportatges, entrevistes o articles informatius en relació a TV o videojocs.

Carla Pedret

Periodista online especialitzada en data jorunalism i multimedia storytelling. Ha treballat per TV3, RNE i és co-fundadora de Hack/Hackers Barcelona. Ha format part de les tres primeres edicions de “Data Journalism and Open Data Conference” a Espanya.

Eli Vivas

Data Journalist, líder de l’event @HackHackersBCN i redactora a El Períodico de Catalunya.

Carlos Guadian

Des de l’any 2003 desenvolupa la seva activitat professional en camps relacionats directament amb l’Administració Pública, l’empresa privada i les TIC.

Ramon Sangüesa

Expert en la recerca de dades en camps tant diversos com la cultura, la ciència, el disseny i la tecnologia.

Sandra Lomas

Professional orientada en el sector empresarial que treballa amb projectes que obren els governs, donant solucions a problemes en burocràcia i donant estratègies comunicatives eficients.

Eduard Gil

Master en Big Data per la EOI, MBA d’ESADE i Llicenciat en Historia per la UAB. Ha estat Chief Data Officer al grup Sagessa, Gerent de l´Ajuntament de Gavà, Director de Serveis Centrals a l´Ajuntament de Rubí i Director Associat…

Lourdes Muñoz

Presidenta de Dones en Xarxa & Fundadora Barcelona Iniciativa Open Data & Coordinadora Màster Open Big Data de Euncet Business School Enginyera Informàtica i Màster Societat Coneixement. Experta en Polítiques públiques TIC, drets digitals & govern obert. Sempre ha estat una emprenedora,…

Alberto Abella

Researcher at Universidad Rey Juan Carlos. Author of MELODA, metric about reusability of data and researcher on open data modelling 1,2,3 and its ecosystems of organisations. Senior manager at Desidedatum, he has worked for different companies including Brain trust, Novell…