Team Group: Formadors

Eva Romeu

CEO i Co-fundadora de Barbershop Comunicación, agència digital barcelonesa focalitzada en Content Marketing. Consultora en Màrqueting i Social Media centrada en la creació, desenvolupament e implementació d’estrategies de Comunicació Digital per a marques nacionals e internacionals. Professora de Màrqueting Digital…

Maribel Jové

Llicenciada en el Grau d’informació i Documentació. Master en Educació i TIC. Professional de les tecnologies de la informació i la comunicació amb amplia experiència. M’he anat especialitzant en estratègies i anàlisi digital. Convençuda de les oportunitats que les noves…

Elena Neira

Consultora de màrketing, xarxes socials i tecnologia. Nous models de distribució audiovisual.

Neus Vidal

Periodista d’investigació, treballa per la companyia 93 metros i també és reportera freelance de El País i molts altres mitjans. Amant de la llibertat d’informació i activista de la transparència ha creat la web www.transparencia.press on publica articles utilitzant FOIA.

Victor Pascual Cid

Data Scientist i Visualitzador d’Informació consultor actualment a OneTandem. Expert en proveïr estrategies adeqüades per a explotar les dades així com a desenvolupar qualsevol tipus de visualització per a comunicar o explorar les dades.

Alex Sini Varchetta

Auditor especialista en LOPD / LSSICE i en diversos àmbits de la jurisdicció: àrea penal defensa d’ofici, mercantil de contractes i societats, civil reclamacions, matrimonial, divorcis i separacions.

Alvaro Sicilia

Coordinador de recerca tècnica a ARC (La Salle).

Víctor Pascual

Especialista en l’ús de metadades en softwares de Geonetworks per a crear nodes temàtics en infraestructures de dades.

Marc Torres

Membre de la Xarxa d’Innovació Pública (Xarxa XIP) i Geo Technologist a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Marc Garriga

Apassionat de la web i en especial del món de les noves tecnologies i com aquestes poden millorar la nostra vida i societat. Especialitzat en Open Data, Open Government, Transparència, Smart Cities i eGov’s, al capdavant de Deside Datum.